Οικογενειακή επανένωση της Ελλάδας

Οικογενειακή επανένωση της Ελλάδας

Οικογενειακή επανένωση Ελλάδας

Η βίζα οικογενειακής επανένωσης είναι ένα σημαντικό βήμα για άτομα που θέλουν να ενωθούν με τα μέλη της οικογένειάς τους που ζουν στην Ελλάδα. Αυτή η βίζα επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να συγκεντρωθούν και να ζήσουν μαζί στην Ελλάδα.

Η διαδικασία αίτησης για θεώρηση οικογενειακής επανένωσης ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση του μέλους της οικογένειας που διαμένει στην Ελλάδα. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν για μέλη οικογένειας Έλληνα πολίτη ή άτομο με άδεια παραμονής μακράς διαρκείας. Κατά τη διάρκεια της αίτησης, απαιτείται έγκυρο διαβατήριο, συμπληρωμένο έντυπο αίτησης θεώρησης, έγγραφα που αποδεικνύουν οικογενειακούς δεσμούς όπως πιστοποιητικά γάμου ή γέννησης και έγγραφα που να δείχνουν την οικονομική κατάσταση. Επιπλέον, πρέπει επίσης να υποβληθεί επιστολή υποστήριξης και άδεια παραμονής από το μέλος της οικογένειας που ζει στην Ελλάδα.

Η βίζα οικογενειακής επανένωσης είναι ένας σημαντικός τύπος βίζας που προστατεύει το δικαίωμα των οικογενειών να συμβιώνουν. Αυτή η διαδικασία μπορεί συχνά να είναι λεπτομερής και πολύπλοκη, επομένως μπορεί να είναι επωφελές να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια κατά τη διαδικασία αίτησης. Η διασφάλιση ότι όλα τα έγγραφα είναι ακριβή και ενημερωμένα θα εξασφαλίσει την επιτυχία της αίτησής σας.