ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

01
06
Previous Next

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η YANGROUP παρέχει υποστήριξη στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ουκρανία καλύπτοντας όλα τα στάδια της ίδρυσης της εταιρείας, της διαχείρισης της εταιρείας, των διαδικασιών διαμονής και άδειας εργασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας Go Website

GOLDEN VISA GOLDEN VISA

Βοηθάμε τους επενδυτές μας σε όλες τις διαδικασίες απόκτησης άδειας μόνιμης διαμονής Golden Visa μέσω γενικών επενδύσεων ή επενδύσεων σε ακίνητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας Go Website

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ & ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ & ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Εάν ενδιαφέρεστε να βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστους συνεργάτες στην Τουρκία, την Ουκρανία και την Ελλάδα, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε. Σχεδιάζουμε, στοχεύουμε, βρίσκουμε, εξηγούμε, εισάγουμε, μιλάμε, ενημερώνουμε, ερευνούμε, ψάχνουμε-ρωτάμε, αγοράζουμε-πουλάμε, δεν συμβιβαζόμαστε, παίζουμε ομαδικά παιχνίδια, δεν κουράζομαστε, σκεφτόμαστε τοπικά, παίζουμε παγκόσμια. Δεν υπάρχει τέλος, δεν σταματάμε ποτέ.

Επικοινωνήστε μαζί μας Go Website

VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Εργαζόμαστε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε, απλά καλέστε ή γράψτε μας, θα είμαστε όπου θέλετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας Go Website

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Με τις υπηρεσίες που προσφέρει η YANGROUP είναι δίπλα σας, καλύπτοντας όλα τα στάδια μιας αγοράς ή μίσθωσης του ακινήτου σας.Απο τους κορυφαίους κτηματομεσίτες στην Ελλάδα έχει το ανθρώπινο δυναμικό, την εμπειρία, τη στρατηγική συνέργεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να λύσει όλα τα προβλήματα στην Ελληνική αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας Go Website

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ας Εξερευνήσουμε την Ελλάδα μαζί με την YANGROUP με έμπειρους ξεναγού;. Ας οργανώσουμε το ταξίδι σας, για ολόκληρη τη χώρα και τα νησιά για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας από το Α έως το Ω με την ομάδα ειδικών ξεναγών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας Go Website
Πληροφορίες για τα Cookies

Χρησιμοποιούμε cookie και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστότοπό μας, να προβάλλουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και στοχευμένες διαφημίσεις, να αναλύουμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και να κατανοούμε από πού προέρχεται το κοινό μας.