Golden Visa στην Ελλάδα με επένδυση Startup 250 Χιλ. Ευρώ

Golden Visa στην Ελλάδα με επένδυση Startup 250 Χιλ. Ευρώ

Golden Visa Greece: Μια νέα ζωή με επένδυση 250 χιλιάδων ευρώ σε startup

Η Ελλάδα δημιουργεί ελκυστικές ευκαιρίες για επενδυτές προσφέροντας άδειες μόνιμης διαμονής στη χώρα και ταξίδια χωρίς βίζα στη ζώνη Σένγκεν με το πρόγραμμα Golden Visa. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι επενδυτές μπορούν επίσης να αποκτήσουν βίζα με επένδυση startup 250 χιλιάδων ευρώ, εκτός από κλασικές μεθόδους όπως οι αγορές ακινήτων. Επίσης, καθοδηγούμε επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από αυτήν την ευκαιρία στην Ελλάδα.

Πλεονεκτήματα Golden Visa στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα Golden Visa παρέχει μεγάλη ευκολία σε όσους θέλουν να αποκτήσουν άδεια διαμονής επενδύοντας στην Ελλάδα. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το πρόγραμμα:

  • Ταξίδι χωρίς βίζα στη ζώνη Σένγκεν: Οι κάτοχοι της Golden Visa μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς βίζα σε 26 χώρες του χώρου Σένγκεν.
  • Άδεια διαμονής που περιλαμβάνει οικογένεια: Οι σύζυγοι και τα παιδιά ηλικίας έως 21 ετών μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη βίζα.
  • Δεν απαιτείται η παραμονή στην Ελλάδα:Δεν υπάρχει υποχρέωση μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα για την απόκτηση άδειας διαμονής.
  • Πενταετής Άδεια Διαμονής: Με την πρώτη αίτηση, εκδίδεται άδεια διαμονής πέντε ετών, η οποία μπορεί να ανανεωθεί στη συνέχεια.

Επένδυση εκκίνησης 250 χιλιάδων ευρώ

Η απόκτηση Golden Visa πραγματοποιώντας μια startup επένδυση αξίας 250 χιλιάδων ευρώ είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν μέρος ενός δυναμικού επιχειρηματικού κόσμου. Η Ελλάδα έχει έρθει στο προσκήνιο με τις πολιτικές της που υποστηρίζουν το οικοσύστημα startup τα τελευταία χρόνια. Επενδύοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες και ταχέως αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις, οι επενδυτές μπορούν να γίνουν κερδοφόροι επιχειρηματικοί εταίροι και να αποκτήσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα.

Γιατί Ελλάδα;

  • Στρατηγική τοποθεσία: Βρίσκεται στη διασταύρωση Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, η Ελλάδα αυξάνει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες με τη στρατηγική της θέση.
  • Ταχεία αναπτυσσόμενη οικονομία: Η ελληνική οικονομία εισήλθε σε μια σημαντική περίοδο ανάκαμψης μετά την κρίση και κατέγραψε ανάπτυξη σε πολλούς τομείς.
  • Ανάπτυξη Startup Ecosystem:Το ελληνικό οικοσύστημα startup, που αναπτύσσεται με κρατικές ενισχύσεις και επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα, προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες στους επενδυτές.

Παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη σε επενδυτές που θέλουν να λάβουν Χρυσή Βίζα στην Ελλάδα σχετικά με επενδυτικές επιλογές, νομικές διαδικασίες και όλα τα απαραίτητα στάδια. Είτε ο στόχος σας είναι να επενδύσετε σε μια startup είτε να αγοράσετε ακίνητα, κάνουμε το όνειρό σας να χτίσετε μια νέα ζωή στην Ελλάδα πραγματικότητα.